L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa les obres per ampliar les llars d'infants

El municipi oferirà un total de 304 places d'escola bressol el curs vinent

«En el curs 2010/2011 podrem oferir pràcticament el doble del nombre de places de llar d'infants municipals que teníem fa dos anys», va assegurar l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, sobre les obres d'ampliació de les llars d'infants del municipi. Amb la construcció del nou equipament de Ribes, situat a les Parellades i plantejat com una escola bressol de dues línies, es guanyaran 82 places noves al nucli. A les Roquetes, l'ampliació permetrà passar de sis a deu aules i acollir 66 alumnes més, i poder arribar així a la xifra de 148 infants.

Els dos equipaments educatius estaran acabats abans de l'inici del pròxim curs escolar. Segons la regidora d'Educació, Carme Farràs, el govern municipal s'ha pogut estalviar gairebé 200.000 euros per actuació del que tenien previst durant el procés de licitació de les obres.

La llar d'infants de Ribes

A Ribes, el projecte inclou la construcció d'un edifici de planta baixa que disposarà de dues aules per a nens de 0 a 1 any, dues per a infants de 0 a 2 anys i dues més per a nens de 0 a 3 anys. També tindrà dues sales polivalents, una cambra de preparació d'aliments, una cambra higiènica personal i un despatx d'administració. La superfície total construïda serà de 500 metres quadrats. L'accés principal a la nova escola bressol serà per la façana est, a través d'una zona porxada d'espera que es podrà tancar amb portes corredisses i que serà molt útil a l'hora de portar i recollir els petits. L'equipament està dissenyat perquè no hi hagi cap diferència de nivell, i, per tant, perquè sigui apte per al correcte funcionament d'un centre per a nens d'aquesta edat.

Més espai a Els Tres Pins

A les Roquetes, el projecte de l'Ajuntament inclou la reforma i ampliació de la llar d'infants Els Tres Pins, situada al carrer d'Àngel Guimerà. La remodelació que es proposa és parcial i afecta l'emplaçament de la zona de cuina i serveis, a l'edifici existent. L'ampliació plantejada és tant del nombre d'aules com de les zones comunes, amb l'objectiu de tenir a l'edifici complet de la nova llar un total de deu aules, que corresponen a 148 infants –actualment, l'edifici té una capacitat per a 82 nens–. L'escola bressol també disposarà d'una nova sala polivalent, un despatx d'administració i una cuina. La superfície total construïda serà de 514 metres quadrats i la reformada, de 78 metres quadrats. L'ampliació es farà pel carrer de Velázquez i estarà adossada a l'edificació existent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cent anys del santuari de Lourdes d’Arenys de Munt

Arenys de Munt
BARCELONA

Una aurora boreal es deixa veure al cel de Catalunya

POLICIAL

Interior tria el comissari en cap, Eduard Sallent, com a major dels Mossos

barcelona
judicial

Arxivada la causa contra els mossos per la pèrdua d’un ull per projectil durant les protestes per Hasél

barcelona
educació

L’escola La Farga, l’Associació Educativa Vall del Terri, Anna Juàrez i Josep Callís reben els Premis Mestres 68

girona
SOCIETAT

Un nen discapacitat espera des del setembre transport sanitari per anar a escola

BARCELONA
església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR