El judici contra l'imam de Cunit per amenaces a una mediadora es farà al juliol

El judici contra l'imam de Cunit per presumptes amenaces i coaccions contra la mediadora cultural de l'Ajuntament, Fàtima Ghailan, se celebrarà el mes de juliol. Així ho ha anunciat la denunciant, que espera que el procés serveixi per «posar les coses al seu lloc i per fer justícia».

D'altra banda, la treballadora municipal també reclama una disculpa i una rectificació pública del Consell Islàmic de Catalunya, que va considerar que la denúncia corresponia a un tema familiar i es va oferir per fer de mediador en el conflicte. Ghailan també reclama una disculpa als representants polítics del municipi que considera que l'han «ofès i acusat», i espera que a partir d'ara «es pensin millor les coses».

La denúncia de la mediadora es va produir l'any 2008, quan va acusar l'imam de la població d'amenaçar-la i coaccionar-la després de diferents episodis de tensió entre tots dos vinculats amb la tasca que Ghailan desenvolupava al consistori cunitenc. La fiscalia demana una pena d'entre dos i cinc anys de presó per a l'imam, mentre que per a la seva dona i la seva filla, i per al president de l'Associació Islàmica en reclama entre dos i quatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.