Societat

La mare detinguda a Girona reconeix haver ofegat la filla a la banyera durant la reconstrucció del crim

L’Ajuntament convoca un minut de silenci aquest dimarts al migdia a la plaça del Vi en record de la menor

La mare detinguda a Girona ha reconegut haver ofegat la seva filla de 10 anys a la banyera durant la reconstrucció del crim que s’ha fet al pis de la ronda Ferran Puig. La dona també ha explicat que abans de posar-la dins l’aigua, havia adormit la menor subministrant-li medicaments.

Cap a tres quarts de vuit del vespre, els Mossos s’han tornat a endur la dona, que té 49 anys, en un cotxe patrulla. La inspecció ocular, que ha durat aproximadament una hora, s’ha fet en presència de l’advocat de la detinguda, de la comitiva judicial i dels agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC).

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els pares de la nena estan separats i no consten antecedents de violència al nucli familiar. La detinguda queda ara sota custòdia policial, en espera de passar a disposició davant la magistrada titular del jutjat d’instrucció 1 de Girona, que és qui s’ha fet càrrec del cas. L’Ajuntament ha convocat per aquest dimarts a les dotze del migdia un minut de silenci a la plaça del Vi en record de la menor.

El crim ha passat en un pis situat al número 28 de la Ronda Ferran Puig, a tocar de la Devesa de Girona. A les 15.05, els serveis d’emergència han rebut l’avís a través del 112 que una dona havia mort la seva filla ofegant-la a la banyera. Els fets haurien tingut lloc cap a dos quarts de dues de la tarda.

Fins al lloc s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat tres ambulàncies medicalitzades. Els efectius d’emergències han estat intentant reanimar la nena durant molta estona i, poc abans de les cinc, l’han traslladada en ambulància fins a l’hospital Josep Trueta. Finalment, però, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons fonts properes a la investigació, durant la reconstrucció dels fets, la dona ha tornat a admetre els fets. La mare ha confessat haver subministrat medicaments a la nena per adormir-la i, després, haver-la ofegada dins la banyera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA