Societat

Les motos elèctriques Silence arriben a la ciutat de Girona

Silence ha inaugurat la seva nova botiga a Girona de la mà del grup Interdiesel. L’esdeveniment ha comptat amb la participació de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Jordi Roca, millor xef pastisser del món; Marta Sureda, regidora de Mobilitat i Via Pública, així com Robert Espigol, gerent de Interdiesel, i Carlos Sotelo, CEO i fundador de Silence.

Silence Girona ja és una realitat. Les motos elèctriques de l’empresa catalana arriben a Girona de la mà de Interdiesel, un grup amb més de 40 anys d’experiència en el món de l’automoció. Silence ha inaugurat avui el seu nou concessionari a la ciutat catalana.

La nova botiga Silence es troba al carrer Baptista La Salle 27, zona comercial de la ciutat per excel·lència.

En l’acte d’inauguració, retransmès en línia , han participat Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Marta Sureda, regidora de Mobilitat i Via Públic; Carlos Sotelo, CEO i fundador de Silence, i Robert Espigol, gerent de Interdiesel i Silence Girona.

L’esdeveniment també ha comptat amb la presència del millor xef pastisser del món, Jordi Roca, que ha presentat uns bombons personalitzats que ha preparat Casa Cacao de la família Roca. Uns bombons que Silence regalarà a les persones que s’apropin a la nova botiga a provar una de les seves motos.

El xef ha asseguat estar en sintonia amb el tema de la sostenibilitat: “El paper i el cartró són reciclats, la xocolata és absolutament sostenible. Compartim la visió de Silence. Nosaltres no aspirem a ser els millors del món, sinó a ser els millors per al món ”.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas¸ ha iniciat la seva intervenció agraint a Silence i a Interdiesel per implicar-se en un projecte com aquest. “Aquesta marca que estem donant a conèixer avui, 100% catalana, treballarà de manera valenta i compromesa, i ens ajudarà a construir una ciutat on la mobilitat sigui molt més amigable, eficient i sostenible. Tan sols tinc paraules d’agraïment .

L’alcaldessa també ha fet referència al fet que Girona seria una ciutat ideal per a introduir el motosharing: “La fórmula de sharing és molt eficient. Compartir vehicles és molt important en totes les ciutats, però especialment a Girona. Seria una mesura molt intel·ligent

Per part seva, Carlos Sotelo, CEO i fundador, ha manifestat el següent: “Gràcies a tots per acompanyar-nos en aquest naixement de Silence a Girona. Esperem que amb aquesta nova botiga i amb l’esforç liderat per Interdiesel puguem fer el pas i liderar aquesta mobilitat que tant necessitem. Esperem que a Girona es pugui desenvolupar també el servei de vehicles sharing per a aconseguir que les ciutats siguin més sostenibles, més ecològiques i més felices per viure.

Una vegada finalitzades les diferents intervencions, els convidats, incloses autoritats polítiques, han tingut l’oportunitat de provar el potencial de les motos elèctriques Silence pels carrers del Barri Vell de Girona. Una ruta guiada que ha acabat amb la visita de l’emblemàtica Casa Cacao de la família Roca.

Silence Urban Ecomobility

Silence és l’empresa líder en fabricació de motocicletes elèctriques a Europa. Des de fa 9 anys, dissenya, desenvolupa i fabrica escúters elèctrics i battery packs amb tecnologia pròpia. Amb seu, fabricació i desenvolupament a Barcelona, Silence compta amb una extensa xarxa de vendes a Espanya i Europa. Figuren entre els seus clients marques com Acciona, Seat, Telepizza, Aranvic, Correus, Grup Zena, Cooltra, B:SM, Ajuntaments de Madrid i Barcelona, entre altres. Dins dels seus accionistes es troba Caixa Capital Risc, Repsol i MSG. Silence va ser fundada al 2012 per Carlos Sotelo, expilot del Dakar i actual CEO de la companyia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA