Societat

El Gimnàs Sant Pau fa una crida per a un acord: “Falten 36 hores pel desnonament, estem exhausts”

Colau apunta que hi ha una oferta “molt potent” de més de 9 milions d’euros que la propietat ha de considerar

L’oposició retreu el consistori que ha tingut 5 anys per resoldre el problema

El Gimnàs Social Sant Pau ha fet aquest dimecres un nou crit d’alerta per evitar el desnonament de l’equipament, previst per divendres. Ernest Morera, membre de la cooperativa, ha assegurat que quan queden 36 hores pel desallotjament es troben de nou “sense els deures fets” i sense acord entre la propietat i l’Ajuntament de Barcelona per la compra, que evitaria el desnonament. “A 36 hores demanem a l’alcaldessa que agafi el timó de les negociacions i, a la família, que s’assegui, i arribin a un acord”, ha expressat a les portes del centre social, assegurant que els treballadors estan “exhausts”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, confia que es pugui evitar el desallotjament del Gimnàs Sant Pau i ha manifestat aquest dimecres que les negociacions s’han intensificat els darrers dies. “Ens hem implicat molt en les negociacions per buscar una solució alternativa al desallotjament i que pugui mantenir la seva activitat”.

En aquest sentit, ha remarcat la implicació de l’Ajuntament i ha apuntat que hi ha una oferta “molt potent i seriosa” de més de 9 milions d’euros “que la propietat ha de considerar”. “El desallotjament que seria la pitjor de les opcions i volem una opció acordada”, ha afegit.

En canvi, l’oposicio ha instat aquest dimecres Colau a resoldre el tema del Gimnàs Social Sant Pau. Tot i que l’Ajuntament diu que negocia amb la propietat, l’oposició denuncia que hi ha hagut 5 anys per resoldre el problema. El Sant Pau té 3000 usuaris, que es dutxen, canvien de roba i reben aliments a les seves instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia