Societat

sALT

Cent usuaris per a la Xarxa Tallers amb Famílies

Més de cent persones han participat aquest curs 2020/21 en el projecte Xarxa Tallers amb Famílies (XTF), impulsat per l’Ajuntament de Salt. En total, s’han dut a terme 22 sessions sobre àmbits com l’alfabetització digital, esport, català o manualitats. Enguany per seguir malgrat els protocols per la Covid-19 s’havien posat a disposició nous espais fora de l’escola. Una de les novetats ha estat precisament el reforç dels tallers d’alfabetització digital. El projecte XFT integra institucions i entitats de Salt per sumar esforços per a la inclusió de les famílies a la vida de l’escola i millorar l’èxit educatiu.

infraestructures

Pimec creu que ampliar el Prat beneficiarà Girona

acn

Pimec va pronosticar ahir que l’ampliació de l’aeroport del Prat faria que, de retruc, els de Reus i Girona tinguessin més trànsit. Ho va afirmar el president de l’entitat, Antoni Cañete, que va indicar que infraestructures com les de Reus i Girona han de permetre rebre turistes europeus en la modalitat dels vols “punt a punt” que aportin “dinamisme”. En canvi, el Prat hauria de ser un “hub transoceànic” i per això l’ampliació és una inversió que si no es fa pot condicionar “les properes generacions”. Cañete va fer aquestes declaracions des de Tarragona, on ha fet balanç dels primers cent dies al capdavant de l’entitat.

LLAGOSTERA

Primera edició de l’Atapa’t, tapes de producte local

G.B

Llagostera posa en marxa durant els darrers tres caps de setmana de juny la primera edició de l’Atapa’t, la ruta de tapes de Llagostera. Amb l’objectiu de gaudir de la gastronomia local, a la ruta s’ofereix un assortit de tres tapes a cada bar per un preu de 3 euros la tapa. “Cada tapa incorpora com a mínim un ingredient de producte local, per alhora promoure les empreses llagosterenques i els productes de proximitat”, va explicar el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz. Els bars participants són el Mexicà, el bar restaurant El Passeig, el Casino Llagosterenc, el Plan B, Cal Negre i La Vegavana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona