Societat

Reforcen els dispositius de vigilància nocturna a Lleida per evitar aglomeracions sense el toc de queda

La Paeria demana “prudència i precaució” a la ciutadania

Durant la darrera nit no s’ha detectat cap infracció als locals d’oci nocturn de la ciutat

Lleida reforçarà la vigilància nocturna en els punts de la ciutat més habituals de trobada dels joves, com ja van fer mesos enrere, amb dispositius coordinats amb el Departament d’Interior, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. La mesura s’adopta després de la suspensió per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del toc de queda nocturn en diferents municipis del país com és el cas de Lleida.

L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, ha explicat que d’aquesta manera es volen “evitar aglomeracions que posen en risc sobretot a les persones joves no vacunades”.

Postius ha explicat que dijous va mantenir una reunió amb la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per tal de conèixer de primera mà la situació arran del rebuig del canvi de criteri del govern sobre el llindar d’incidència per tal d’intentar mantenir el toc de queda dictada als municipis més poblats. A la trobada, a la que hi van assistir també representants d’altres municipis del país afectats per la mesura, va permetre als responsables municipals conèixer la nova proposta de la Generalitat per demanar el toc de queda per als municipis de més de 20.000 habitants amb més de 125 casos per cada 100.000 habitants acumulats en set dies.

Així mateix, ha explicat que durant la darrera nit no s’ha detectat cap infracció als locals d’oci nocturn de la ciutat.

D’altra banda, ha indicat que la nit passada s’ha fet una revisió als locals d’oci nocturn de la ciutat i no s’ha trobat en cap d’ells cap tipus d’infracció. “Hi ha hagut normalitat”, ha remarcat.

El portaveu de la Paeria ha agraït la col·laboració ciutadana i ha fet un crida a la “prudència i precaució” per frenar la propagació Covid-19. “La tornada a l’escola serà en tres setmanes i hi hem d’arribar en les millors condicions”, ha afirmat. A la vegada, ha instat tots els lleidatans que encara no s’han vacunat a fer-ho “com més aviat millor”.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona