Societat

La fira del pessebre d’Olot torna durant quatre dies amb unes 80 parades

Se celebrarà el pròxim cap de setmana a carrers i places del centre

El passeig de la Muralla s’hi incorpora com a espai per fer-hi activitats familiars

El retorn de la fira del pessebre d’Olot tindrà lloc del 4 al 7 de desembre amb un programa que s’ha mirat que fos tan potent com fos possible, amb diversos mercats, tallers i altres activitats lúdiques distribuïdes pels carrers del centre. Als habituals espais s’incorpora, aquest cop, el passeig de la Muralla.

S’hi han inscrit una vuitantena d’expositors –ha explicat, aquesta setmana, el regidor de promoció econòmica, Estanis Vayreda–, sumant els artesans pessebristes (placeta del rector Ferrer), els artesans i productors alimentaris de la comarca (plaça Major), els d’articles variats de Nadal (plaça de la Pia Almoina i rodalia) i d’artesania variada, tant alimentaris com d’altres (entre el carrer Major i la plaça del Carme). En aquest darrer escenari hi haurà una carpa on es faran activitats pensades per al públic familiar (explicació de contes, tallers de figures de pessebre i de titelles, etc.). Mentrestant, al passeig de la Muralla s’organitzarà un joc d’escapada (el dia 4) i un espectacle teatral participatiu (el dia 5).

Una altra incorporació serà el fil musical de Nadal: el grup local Mèlt cantarà nadales en actuacions itinerants (els dies 4 i 5 al vespre), i en tres llocs concrets (el pati de l’antic hospital i les places de l’Àngel i del Mig) cantaran Nadales en Swing, Men in Swing, Double Chick, Bluebell Duet, BKT Brass Band i Nadales amb SUS4 (els dies 5, 6 i 7 al vespre).

Pel que fa a la pista de gel de la plaça Major, estarà oberta entre el 16 de desembre i el 9 de gener. Com s’ha fet en altres ocasions, els dies en què encara hi ha classe, les escoles hi podran patinar gratis.

Enllumenat

L’enllumenat nadalenc d’aquest any a Olot –estrenat divendres– s’ha estès a diferents barris, a més del centre. N’hi ha a Bonavista, Sant Roc, la plaça Amèrica, els pisos de La Caixa, Sant Pere Màrtir i l’avinguda Sant Jordi.

LA DATA

04.12.21
Serà el primer dia
de la fira d’aquest any, que s’allargarà fins al dimarts dia 7.

Els cors solidaris de la Creu Roja

En el marc de la campanya de recollida de joguines que està fent la Creu Roja , a la Garrotxa aquest any s’estrena l’Arbre dels Desitjos. Mainada que sol ser atesa per aquesta entitat ha escrit dins d’uns cors penjats en un arbre la joguina que voldrien (sempre d’un import modest). Qui vulgui ajudar pot demanar un d’aquests cors i complir el desig de la criatura. La Creu Roja es cuidarà de portar-la a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Els delictes amb violència a la Garrotxa han crescut un 28% el darrer any

olot

Dinamització i sostenibilitat, objectius de les properes llums de Nadal

girona
infraestructures

S'inicien les obres de protecció de talussos a la N-260a entre Olot i Ripoll

olot
sequera

Dessaladores privades sense limitació i piscines com a refugi climàtic

barcelona

Salut i Ajuntament acceleren tràmits per fer els nous equipaments sanitaris

TERRASSA
medi ambient

Reus engega una prova pilot amb contenidors intel·ligents

REUS

Alta participació a la I Jornada d’Integració Social i Sanitària del Ripollès

ripoll
societat

Save The Children recorda que la violència de gènere és una forma de violència directa contra la infància

barcelona
societat

Denuncien que l’incendi de la planta de compostatge de Botarell segueix cremant

BOTARELL