Societat

OCI

Un terç dels catalans diu que ha practicat sexe a la platja

Eivissa i Catalunya són les destinacions on és més fàcil tenir relacions sexuals a l'estiu, segons un estudi

El 22% confessa que durant les vacances és l'època de l'any en què practica més sexe

A l'estiu la platja es converteixi en un dels llocs preferits dels catalans per practicar sexe, segons un estudi de l'empresa de preservatius Control. Ara bé, que sigui el lloc favorit no vol dir que sigui on realment el practiquen, ja que només un terç dels catalans admeten que ho han fet sobre la sorra de la platja. Els motius: perquè s'han deixat endur pel moment, per morbositat o perquè confessen que és una de les seves fantasies sexuals. Per contra, un 12% dels catalans declara que no ho ha fet mai a la platja per por que el vegin.

Pels enquestats –227 joves catalans d'entre 18 i 25 anys–, Eivissa és la destinació turística on asseguren que hi ha més activitat sexual (77,1%), seguida de Catalunya (50,2%) i de Mallorca (37,4%). En últim lloc situen com a zona on és menys habitual practicar sexe Galícia (4,8%) i el País Basc (3,1%). Al contrari del que es podria pensar, la majoria de catalans diu que a l'estiu practica tant sexe com durant la resta de l'any i només un 22% –sobretot homes d'entre 18 a 21 anys– assegura que durant l'estiu per les vacances incrementa la freqüència.

Aventures d'estiu

Un 66% dels catalans reconeixen que han tingut una aventura d'estiu, un percentatge que s'explica per la joventut dels enquestats. El 23,8% assenyala haver tingut entre dues i cinc aventures i un 8,4% afirma que ho ha fet amb més de cinc persones, un punt per sobre de la resta de l'Estat (7,3%). El 28,9% dels nois asseguren haver tingut un nombre elevat d'aventures a l'estiu –més de dos–, un percentatge que es redueix al 20% quan es fa la pregunta a les noies. Pel que fa als que reconeixen que no han tingut mai una aventura d'estiu, el percentatge és més elevat en el cas de les noies (39,2%) que entre els nois (26,8%).

Quant a les nacionalitats, la majoria d'enquestats (60,4%) asseguren que el més fàcil és practicar sexe amb un ciutadà de nacionalitat de l'Estat espanyol. En segon lloc, situen els joves d'origen llatinoamericà (34,8%), seguits dels anglesos (34,4%) i dels italians (25,6%).

Pel que fa al mètode anticonceptiu, l'estudi assenyala que el 23,4% dels catalans fan servir preservatius més originals –diferents textures i gustos– a l'estiu que la resta de l'any.

LA XIFRA

77
és el tant per cent
de catalans que afirmen que Eivissa és la destinació turística on és més fàcil practicar sexe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Mataró homenatja Joaquim Arenas, impulsor de la immersió lingüística

Mataró
ADMINISTRACIONS

Judith Ibáñez serà distingida amb la medalla d’or de Cornellà

Cornellà DE LLOBREGAT
ADMINISTRACIONS

La seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre, a ple rendiment

Tortosa
societat

La Copa Amèrica ja té el seu propi Pla de Mobilitat

Barcelona
JUDICIAL

Pla de mobilitat a la Barceloneta per la copa Amèrica de vela

Girona
INFRAESTRUCTURES

Afectacions a la mobilitat a l’entorn de la Plaça Espanya per les obres a l’L8

Barcelona
MEDI AMBIENT

Alumnes d’un institut de Cambrils creen un biòtop per incrementar la biodiversitat marina del Cavet

Cambrils

Tornen les cues per les obres a la C-65

quart
SOCIETAT

Tarragona adjudicarà el contracte de la brossa a Urbaser un cop exclosa l’empresa guanyadora

Tarragona