Societat

Unes 29.000 persones agafen el metro de Barcelona en el seu segon dissabte de servei nocturn

Els serveis de neteja i de seguretat han estat actius tota la nit, aquests últims ajudant "a gent que ho necessita"

El segon dissabte de servei nocturn del metro de Barcelona ha congregat, entre les dues i les cinc de la matinada, unes 29.000 persones, xifra molt semblant a la de la setmana passada, segons un portaveu de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Les sis línies de metro han funcionat amb total normalitat durant el transcurs de la nit i han complert amb els horaris programats. Les línies que més passatgers han registrat han estat la 3 (verda), entre les parades de Catalunya i Espanya; la 1 (vermella), entre Universitat i Marina; i la 4 (groga), a la parada Jaume I.

Segons ha explicat un portaveu de TMB, els serveis de neteja i de seguretat han estat actius tota la nit, aquests últims ajudant "a gent que ho necessita", per exemple, "que porta una copa de més" o que "presenta algun tipus d'indisposició". En aquest sentit, el portaveu de TMB va assenyalar que "ja ho fèiem abans, només que ara ho fem durant tota la nit".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.