Societat

Detenen 6 persones i intervenen 690kg d'haixix i 2 de cocaïna a BCN

El Cos Nacional de Policia ha detingut sis persones i ha intervingut 690 quilos d'haixix i dos de cocaïna en una operació contra el narcotràfic a Barcelona. També s'han intervingut dos subfusells i 60.000 euros i s'han fet registres a un domicili particular al Bruc i a un magatzem a Martorell. Hi ha quatre detinguts que han ingressat a presó. L'organització criminal ha estat desmantellada però no es descarten més detencions.

Les investigacions van començar el passat mes d'abril amb la detenció d'una xarxa establerta a la demarcació de Barcelona i integrada bàsicament per ciutadans marroquins que es dedicava a introduir i distribuir droga. Arran de les investigacions la policia va saber que es volia transportar una gran quantitat d'haixix des del litoral de Llevant fins a les comarques de Barcelona.

La policia va intervenir una vehicle que portava quinze fardells d'haixix amb un pes de 500 quilos i van detenir el conductor. En un segon dispositiu la policia va registrar un magatzem a Martorell on va intervenir 190 quilos més d'haixix i dos subfusells marca Uzi. També hi havia 60.000 euros, 2.000 grams de cocaïna, balances i altres estris per a l'adulteració de droga, dos cotxes de gamma alta i molts aparells d'alta fidelitat, so i imatge. En aquest registre es varen detenir els altres cinc integrants de la xarxa. L'organització criminal ha estat desmantellada i no es descarten més detencions.

Els detinguts són L. A., marroquí de 30 anys, A. T. L., marroquí de 35, K. H., marroquí de 33, A. R. A., de nacionalitat espanyola de 33, N. T. L., marroquí de 27 i A. A., marroquí de 32.

Els quatre primers detinguts són a la presó. L'altre està en llibertat amb càrrecs i l'últim i principal detingut ha passat a disposició judicial del jutjat e guàrdia d'Inca a Palma de Mallorca en espera de ser traslladat al jutjat de Barcelona que es faci càrrec del cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens