Societat

Estabilitzat l'incendi de Riba-roja, després de cremar unes 214 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit estabilitzar a primera hora del matí l'incendi forestal que des d'ahir a la nit crema a Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre), que ha calcinat unes 214 hectàrees de terreny, de les que 110 pertanyen a un espai protegit.

Segons ha informat una portaveu dels Bombers, l'incendi s'ha pogut estabilitzar cap a les 7:30 hores d'aquest matí, després que durant tota la nit un total de 44 dotacions terrestres del cos han treballat per remullar la zona afectada.

A més, des de primera hora del matí també s'han incorporat dos mitjans aeris, que segueixen treballant per intentar controlar l'incendi que es va declarar cap a les 18:00 hores d'ahir al marge esquerre de l'Ebre, concretament a la zona de Les Deveses.

El foc ha cremat prop de 214 hectàrees, de les quals 110 pertanyen a la zona protegit del pantà de Riba-roja d'Ebre. De les hectàrees cremades, 51,5 són de pi blanc, 99,5 de matolls i 62,9 de terrenys agrícoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.