Societat

Desarticulen una xarxa cubana de falsificació de documents i immigració il·legal

Barcelona

El Cos Nacional de Policia (CNP), en col·laboració amb les policies d'Alemanya i Àustria, han desarticulat una xarxa cubana amb ramificacions a l'estat espanyol, Alemanya i Àustria, i han detingut una persona a Barcelona.

Els integrants obtenien cartes d'invitació fictícies de ciutadans de la Unió Europea, que eren presentades en les ambaixades d'aquests països a Cuba amb la intenció d'obtenir un visat que permetés viatjar als ciutadans cubans a Europa i els Estats Units. Així mateix, comptaven amb un grup de falsificadors de passaports espanyols. En l'operació policial, desenvolupada en diversos països europeus, han estat detingudes 46 persones.

A l'Estat espanyol han estat detingudes 26 persones, catorze a València, tres a Castelló, tres a Alacant, una a Barcelona, tres a Tenerife, una a Algesires i una a Madrid, setze a Alemanya i quatre a Àustria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.