Societat

Detingut a la Jonquera amb 73 quilos d'haixix amagats al seu vehicle

La Guàrdia Civil de Girona ha detingut a la Jonquera un home quan intentava passar a França 73 quilos d'haixix amagats al seu vehicle, segons ha informat l'institut armat.

El passat dia 2 d'abril, els agents van cridar l'alto al conductor d'un vehicle amb matrícula de Suïssa que circulava per l'AP-7 en direcció nord. Durant la inspecció del vehicle, el gos detector de droga va marcar l'existència de la substància en la part davantera de la carrosseria i als seients del darrere.

Després d'un minuciós registre, els agents van descobrir repartits entre els dos llocs un total de 170 paquets que contenien 73 quilos d'haixix.

L'actuació, realitzada per la secció fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera, es va saldar amb la confiscació de la droga i la detenció del conductor del vehicle, Egger U., ciutadà suís de 51 anys i veí de Zuric (Suïssa).

Al detingut se li van instruir diligències com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres (Alt Empordà).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.