Societat

Relleu a la direcció de la fàbrica de Nestlé Girona

Arnau Pi ha estat nomenat nou director de la fàbrica Nestlé de cafè soluble i càpsules monodosi de Girona. El fins ara responsable de Sostenibilitat de Nestlé Espanya ha assumit enguany el càrrec de director de la factoria en substitució de Jordi Jaén, que ha estat al capdavant de les instal·lacions des del 2019. Per la seva banda, Pi es va incorporar a l’empresa Nestlé el 2004 i entre l’any 2011 i el 2019 va ser responsable de logística de la fàbrica de Girona i, posteriorment, de la fabricació de Nescafé Dolce Gusto. En aquest sentit, Pi remarca que ara el repte més gran serà “treballar perquè la fàbrica de Nestlé a Girona segueixi sent un referent competitiu dins del grup, amb un gran equip de persones que avanci en la millora dels nostres productes i acceleri la nostra agenda de transformació digital i sostenibilitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Urbanisme

Barcelona inicia el procés per fer definitiu l’urbanisme tàctic de Sant Antoni

Barcelona

Les persones que treballen necessiten cada cop més l’ajuda de Càritas

girona
Urbanisme

Un circuit verd connectarà totes les muralles i fortificacions de Tortosa

Tortosa

El Museu d’Història estrena itinerari basat en els escrits de Josep Turon

girona

Reclamen que no treguin el barracó de l’escola perquè és l’únic refugi climàtic

CORNELLÀ DE TERRI

El Bisbat d’Urgell denuncia la suplantació del bisbe Joan-Enric Vives a un vídeo difós a les xarxes

La Seu d’Urgell

Investiguen una empresa nàutica per acumular residus de forma irregular

roses
societat

Impulsen un projecte per reforçar l’atenció a salut mental a zones rurals del Senegal

Barcelona
gastronomia

El ‘hat trick’ d’Albert Adrià

Barcelona