Societat

El Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada aconsegueixen dos sols de la Guia Repsol

La cerimònia es va fer ahir a Alacant i també ha reconegut amb un sol a nou establiments catalans més

Dos coneguts restaurants de l’Empordà, el Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, segons informa l’agència ACN. El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez. La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d’Aran).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Museu d’Història estrena itinerari basat en els escrits de Josep Turon

girona

Reclamen que no treguin el barracó de l’escola perquè és l’únic refugi climàtic

CORNELLÀ DE TERRI

El Bisbat d’Urgell denuncia la suplantació del bisbe Joan-Enric Vives a un vídeo difós a les xarxes

La Seu d’Urgell

Investiguen una empresa nàutica per acumular residus de forma irregular

roses
societat

Impulsen un projecte per reforçar l’atenció a salut mental a zones rurals del Senegal

Barcelona
gastronomia

El ‘hat trick’ d’Albert Adrià

Barcelona
societat

El voluntariat enganxa: “un cop comences, ja no pots deixar-ho”

Una empenta a la pesca

BARCELONA
Ferran Martínez
Patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes

“Tenim molta pressió i no se’ns reconeix la feina que fem”

blanes