Societat

gastronomia

Toni Albiol, millor sommelier de Catalunya 2023

És el director tècnic, gerent i sommelier de l’enoteca Divins, de Martorell

Queden finalistes Anna Casabona, de Juvé&Camps, i Marta Cortizas, de El Celler de Can Roca

Toni Albiol, director tècnic, gerent i sommelier de l’enoteca Divins, de Martorell, ha estat escollit Millor Sommelier de Catalunya 2023. Va ser escollit ahir a la nit una cerimònia presidida per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i per Anna Vicens, presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, que es va fer al Club Nàutic de Tarragona després d’un concurs que va durar tot el dia a Reus. Albiol, que a més de sommelier és un comunicador del vi a ràdio El Tirabuixó i TV Baix Llobregat, relleva el qui fins ara era el millor sommelier català, Ton Colet, sommelier en cap del restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès.

Van quedar finalistes, Anna Casabona, sommelier i delegada comercial de Juvé&Camps, amb més de 20 anys d’experiència al capdavant del càtering i botiga de vins El Rebost i 7 anys al Celler Capçane, i Marta Cortizas, que treballa al Celler de Can Roca. Tots tres classificats juntament amb Audrey Doré (que va ser Millor Sommelier de Catalunya els anys 2017 i 2019) i actualment és cap dels sommeliers de El Celler de Can Roca, i Ton Colet, guanyador de l’any passat, representaran Catalunya en el concurs estatal se celebrarà a Madrid els dies 19-20 d’abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses