Societat

Els passatgers d'un tren de rodalies passen una hora i quart aturats a causa d'una avaria

Renfe ha restablert la circulació dels trens de la línia C3 de Rodalies a les dues i deu d'aquest dimarts al migdia, després que una avaria que s'ha produït a dos quarts d'onze del matí hagi provocat el tall de la circulació entre les estacions de Les Franqueses del Vallès i Granollers/Canovelles. Adif ha informat que l'avaria ha afectat el sistema d'electrificació de la catenària al quilòmetre 29,2 de la línia, on els tècnics hi han treballat per reparar-la, tot i que encara estan investigant les causes dels danys. Durant una hora i mitja un tren ha quedat atrapat en aquest tram, fins a tres quarts de dotze, quan han pogut portar els passatgers a l'estació de Granollers en el mateix tren.

Segons Renfe, l'interventor del tren ha mantingut informats els passatgers de la incidència i de les diferents alternatives que ha valorat la companyia per desallotjar els viatgers, fins que finalment, a tres quarts de dotze, el mateix tren ha portat els passatgers fins a l'estació de Granollers.

Mentre els tècnics d'Adif reparaven la incidència a la catenària, Renfe ha posat a disposició dels usuaris un servei alternatiu. Els de la línia C3 en direcció Vic, havien de fer-ho amb la línia C2 fins a Granollers Centre, on un servei d'autobús els portava fins a Les Franqueses del Vallès per continuar el viatge fins a la destinació en tren. Els usuaris que viatjaven en direcció a Barcelona, podien fer-ho en tren fins Les Franqueses del Vallès, on eren transbordats en autobús fins a Granollers Centre per continuar el trajecte amb trens de la línia C2.

El servei ferroviari de la línia C3 s'efectuava en tren en els trajectes de l'Hospitalet-Parets del Vallès i Les Franqueses-Vic/Ripoll.

El tren que ha quedat aturat durant una hora i mitja en el tram afectat per l'avaria era el de Ripoll de les nou i un minut i tenia com a destinació l'Hospitalet de Llobregat. Quan els passatgers han arribat a l'estació de Granollers/Canovelles han agafat un altre tren per continuar el trajecte fins a la destinació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens