Societat

Detenen tres fugitius implicats en l'homicidi de sis persones

Policial

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Palma un pakistanès, un albanès i un alemany, reclamats per les autoritats judicials dels seus respectius països per la seva presumpta participació en sis homicidis.

Segons fonts policials, a Barcelona s'ha detingut Muhammad A., de 39 anys, per la seva presumpta participació en l'assassinat de quatre pakistanesos i per provocar lesions greus a tres persones més. Per aquest fet, Muhammad està reclamat per les autoritats judicials de Gujrat, al Pakistan.

A l'Hospitalet de Llobregat, la policia ha detingut Enton K, de 32 anys i de Viore, Albània, implicat en un delicte d'homicidi i amb una ordre de detenció de les autoritats del seu país. Se l'acusa de matar a trets dos albanesos a Barcelona el setembre del 2006.

El tercer detingut és Fred W., de 45 anys i d'Eurin (Alemanya), acusat d'assassinat, extorsió, robatori amb extorsió i robatori. Hi ha una ordre europea de detenció i entrega. Des del 1990 fins el 19 de maig del 2008, el detingut ha comès quatre robatoris en sucursals bancàries, sempre armat i amb una màscara. Un cinquè atracament va tenir lloc a les oficines d'una empresa de cotxes, on va lligar el comerciant i li va pegar amb un objecte al cap, cosa que li va provocar la mort.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.