Societat

barcelona

El xurrer més famós, a punt de tornar a fregir després de dos mesos

El xurro és un producte d’hivern, però els bons amants d’aquesta delicadesa fregida i ensucrada fa ja més de dos mesos que troben a faltar el negoci de Juan Alpuente, el xurrer més mediàtic de tots els que hi ha i que té el negoci aturat per falta de subministrament elèctric.

Alpuente va començar a ser molt conegut arran de la pandèmia quan, per falta de clients, va començar a fer vídeos que difonia a través de les xarxes socials. En poc temps s’ha fet tan famós que els polítics el van a veure i s’hi fan vídeos i les cases d’oli el fan servir d’influencer dels seus productes.

La fama, però, no ho és tot. A principis de maig la companyia Endesa el va desconnectar del subministrament elèctric i després de múltiples gestions no va ser fins ahir a la tarda que va saber que, finalment, té molt a prop poder tornar a tenir servei per reprendre la seva activitat al carrer Padilla de Barcelona, a tocar de l’Auditori.

El problema va arrencar a causa del trasllat de la xurreria, per les obres de la plaça de les Glòries. Els tècnics municipals li van donar un lloc provisional i el van connectar a la xarxa elèctrica, sense comptador. Quan la companyia ho va saber el van deixar sense subministrament i, des d’aleshores, tot han estat problemes, fins a arribar ahir a una solució en la qual l’Ajuntament ha tingut poc a veure perquè considera que és un problema d’un privat.

Finalment, Endesa ha accedit a acoblar una caixa metàl·lica a la carcassa de la xurreria i allí posar-hi un comptador. “Jo només vull treballar”, reivindica el xurrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella