Societat

Un veí d'Agramunt de 66 anys mor en un xoc a Balaguer

Un home de 66 anys i veí d'Agramunt (l'Urgell) ha mort avui quan la furgoneta que conduïa ha xocat amb una altra furgoneta a la carretera C-12 a Balaguer (Lleida), segons els Mossos d'Esquadra. En l'accident, també han quedat ferides dues persones més.

El conductor de l'altre vehicle implicat ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat a l'hospital Arnau de Vilanova, a Lleida, amb pronòstic molt greu, mentre que l'acompanyant del conductor mort ha estat traslladat en ambulància.

La col·lisió s'ha produït cap a les 15.45 hores entre dues furgonetes, una Fiat Ducato on hi viatjaven dues persones i una Mercedes Vito on hi viatjava una persona.

Fruit de l'accident el conductor del vehicle Fiat, Josep Maria T.C. ha mort i l'acompanyant ha quedat ferit, mentre que el conductor del vehicle Mercedes, Denis K., de 19 anys, es troba "molt greu", segons la policia catalana.

El xoc ha obligat a tallar els dos sentits la via a l'altura de Balaguer i s'hi han desplaçat dotacions dels serveis d'emergències, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.