Societat

Desmantellen un local on es falsificaven matrícules per a vehicles robats

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un local a Lliçà d'Amunt on es falsificaven plaques de matrícules i números de bastidor, que s'instal·laven en vehicles sostrets.

L'operació policial es va iniciar amb la denúncia, el passat 8 de juny, del robatori d'una furgoneta a Sant Boi de Llobregat, que posteriorment la Policia Local de Granollers va recuperar al seu terme municipal amb unes plaques de matrícula que no li corresponien. Va ser la mateixa propietària qui va alertar d'on es trobava el cotxe, gràcies a un sistema localitzador GPS que duia incorporat. Amb aquest localitzador, els mossos van poder verificar el recorregut del vehicle des del moment en què va ser sostret, indicant que havia estat aturat a la urbanització Can Farell de Lliçà d'Amunt.

Els investigadors sospiten que el destí dels vehicles robats podria ser algun país de l'Est per a la seva posterior venda.

Els Agents de l'Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Nord han detingut dos lituans com a presumptes autors d'un delicte d'altres falsificacions documentals i un altre de robatori amb força. Els dos detinguts, que tenen antecedents per delictes similars, han passat a disposició judicial i ja s'ha decretat l'ingrés a presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes