Societat

Moren dues persones en estimbar-se en cotxe a Calafat

Dues persones han mort i una persona ha resultat ferida greu en caure el seu cotxe per un penya-segat a Calafat, a l’Ametlla de Mar, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís dissabte cap a les nou de la nit. En les tasques de rescat del ferit i dels dos cossos hi van participar efectius dels Bombers i de Salvament Marítim

També s’hi van desplaçar dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van evacuar a l’hospital la persona ferida. Les mateixes fonts han explicat que no es tem per la seva vida. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes del succés.

Bombers hi van desplaçar immediatament 27 efectius amb 14 dotacions i dues embarcacions, una del parc de Tortosa i l’altra amb efectius subaquàtics del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), així com efectius de muntanya del GRAE de Valls.

A més, en el dispositiu també es va activar l’helicòpter de Salvament Marítim per fer recerca nocturna des de l’aire i il·luminar l’àrea en un primer moment, l’embarcació de Creu Roja, diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A l’arribar al punt de l’accident, els bombers del parc de l’Ametlla de Mar, amb equips d’aigua, van accedir al vehicle i van extreure una persona de l’interior. Van realitzar-li maniobres de reanimació, però, finalment, els serveis mèdics del SEM en van certificar la mort. Posteriorment, cap a les 21.22 hores, es va localitzar una segona persona a l’aigua, la qual va rebre també maniobres de reanimació metre es traslladava amb l’embarcació de la Creu Roja al port de Calafat. Però van ser també infructuoses i va morir. A més, van trobar i rescatar de l’aigua un gos viu que va ser portat al mateix port on va ser lliurat als efectius de la Policia Local.

L’operatiu continuava rastrejant la zona per tal de localitzar una tercera persona i, al voltant de les 23.19 hores, els efectius de les embarcacions del GRAE subaquàtic i Tortosa van confirmar que l’havien trobat a uns 330 metres de la costa. L’home, de 48 anys, presentava símptomes d’hipotèrmia. El van acostar al port de Calafat, on va rebre assistència mèdica per part del SEM i, seguidament, el van traslladar a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat menys greu.

Els Mossos d’Esquadra van procedir amb les diligències judicials per la retirada de les dues víctimes mortals, un home i una dona, ambdós de 70 anys, i es van fer càrrec de la investigació per esclarir les causes de l’accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins