Societat

societat

Denuncien una festa il·legal a Llagostera amb prop de 500 assistents

La “rave” es va celebrar a Can Cabanyes de Montagut, en una zona que es troba dins del Pla d’Espais d’Interès Natural PEIN les Cadiretes

Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement diumenge passat, 1 d’octubre, que s’estava realitzant una festa “rave” il·legal amb unes 500 persones a la zona propera a Can Cabanyes de Montagut, a la població de Llagostera. Aquesta zona es troba dins del Pla d’Espais d’Interès Natural PEIN les Cadiretes i dins del pla Xarxa Natura 2000.

El mateix dia 1 pel matí es van personar al lloc efectius dels Mossos, que van calcular que uns 400 vehicles i prop de 500 persones a la zona dificultaven el pas per la pista forestal. En aquell moment, no van poder identificar als organitzadors de la festa per la falta de col·laboració, per l’actitud de la gent en actitud festiva –es trobava sota els efectes de l’alcohol/drogues– i per evitar un problema d’ordre públic.

El dia 2, els agents de la unitat regional de Medi Ambient es van personar al lloc per fer les comprovacions de l’afectació al medi i van localitzar multitud de residus i deixalles, com ara diverses bosses d’escombraries industrials amb llaunes i plàstics en el seu interior, palets de plàstics apilats, fustes, llaunes, bidons de plàstic, entre d’altres. Alguns de les bosses d’escombraries estaven penjades d’alzines que hi ha per les rodalies. L’estat que presentava la zona era de brutícia generalitzada. A més, a prop de la ubicació, van localitzar quatre vehicles amb tot el material necessari per l’organització de la festa, com ara neveres, transpalets, generadors elèctrics i altaveus de grans dimensions. Aquell dia, es van identificar tres homes de 26, 30 i 33 anys.

Els Mossos denunciaran als organitzadors de la festa per un abocament de residus sòlids durant la celebració de la festa RAVE i obriran diligències adreçades al Departament de Jocs i Espectacles per tal que procedeixin com escaigui. I és que la festa es va dur  a terme sense cap permís del propietari de la finca, tampoc de l’Ajuntament de Llagostera i ni de cap administració competent.   



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins