Societat

Renfe ven 4.000 bitllets de TGV en les primeres hores del matí

Infraestructures

Renfe ha venut més de 4.000 bitllets del TGV que enllaça Barcelona amb Madrid en les primeres hores de la seva posada a la venda. Com a mínim, així ho asseguren fonts de l'operador ferroviari, que ha posat avui a la venda els bitllets per viatjar de Barcelona a Madrid en TGV a través de la pàgina web de Renfe i a les taquilles de Sants.
El TGV entre les dues ciutats, que s'inaugurarà el dia 20 de febrer, tardarà 2 hores i 38 minuts a fer el recorregut directe més ràpid. La companyia ha previst un total de 17 circulacions diàries en cadascun dels sentits entre les dues ciutats. Set d'aquests viatges amb origen a Barcelona seran directes entre Sants i l'estació d'Atocha.

La tarifa general per al billet senzill és de 102 euros. La tradicional, que comprèn el bitllet d'anada i tornada i un 20% de descompte, 163,2 euros. La tarifa estrella, que suposa la compra mab una anticipació de 7 dies i un 40% de descompte, costa 122,6 euros. Aquests bitllets, a més, permeten el canvi de dates del viatge amb un recàrrec d'un 20% del preu.

La tarifa web, només per a classe turista i amb un 60% de descompte amb una compra anticipada de 15 dies, és de 81,6 euros. També existeix un bitllet obert Puente AVE, que permet arribar i viatjar, sense reserva de plaça i amb validesa per a un any, que costa 327 euros. Aquest bitllet es podrà validar a les màquines d'autofacturació que Renfe ha instal·lat a les estacions.

L'obertura comercial del tram entre Tarragona i Barcelona també permet l'establiment de viatges entre Barcelona i Sevilla o Màlaga. Aquests viatges s'aturaran, de moment, a totes les estacions intermèdies i duraran unes 6 hores i mitja. Ara bé, quan estigui a punt el by-pass del sud de Madrid, el viatge durarà una hora menys, ja que els trens no hauran de passar per l'estació d'Atocha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
sequera

El maig només ha estat generós amb pluges a comarques gironines

barcelona
medi ambient

La intensitat de la pudor de la planta de residus de Mataró es redueix un 80%

Mataró
societat

Un jutjat atura cautelarment el procés per nomenar Eduard Sallent nou major dels Mossos

barcelona
SOCIETAT

Obert el centre operatiu de la Guàrdia Urbana al barri de la Mariola

Lleida
Turisme

Un joc de mòbil ajuda a dinamitzar vint festivals de música del Garraf

Sitges
societat

Els transportistes reclamen solucions per poder treballar amb normalitat

barcelona
societat

Dues infermeres gironines, guardonades amb els premis catalans Talent

girona
educació

Un total de 3.749 estudiants s’examinen a partir de demà de les PAU

girona
LA JONQUERA

Uns 150 tractors tallen l’AP-7 al Pertús per reclamar millores a la pagesia

LA JONQUERA