Societat

societat

La Disco Tropics, de Lloret de Mar, entre les 50 millors discoteques del món

Es tracta de l’únic local d’oci nocturn de la Costa Brava que ha entrat en el “Top 50” del rànquing de la International Nightlife Association

La Disco Tropics de Lloret de Mar aconsegueix entrar al rànquing de les cinquanta millors discoteques de tot el món. Així ho ha anunciat la International Nightlife Association aquest dilluns el seu novè congrés a l’Hotel Sofitel Skipper de Barcelona. En concret, Disco Tropics es troba en la posició 48, un ascens considerable respecte l’edició anterior, en la qual el local es trobava en el número 74. Enguany, es tracta de l’únic local d’oci nocturn de la Costa Brava que ha entrat en el ”Top 50” del rànquing internacional.

En aquest sentit, Teddy Law, CEO de Law Holding, el grup empresarial al qual pertany Disco Tropics, ha remarcat que “aquest ascens en el rànquing és un testimoni de la gran feina i dedicació de tot el nostre equip. És un orgull veure que l’impacte del nostre enfocament innovador i l’experiència excepcional que oferim als nostres visitants siguin reconeguts a nivell internacional”.

Segons Law, els últims anys han estat fonamentals per a la transformació i modernització de l’experiència nocturna a la Costa Brava. “El nostre objectiu sempre ha estat oferir als nostres clients moments inoblidables i únics en un entorn segur. Aquest assoliment no només és un reconeixement a l’excel·lència de Disco Tropics, sinó també un impuls per seguir innovant i elevant els estàndards d’aquesta indústria”, ha afegit el representant.

Disco Tropics destaca no només pel seu ambient i la seva programació musical, sinó també pel seu compromís amb la qualitat, la sostenibilitat, la seguretat i l’experiència del client. Ara, amb la sala tancada, l’equip de la discoteca treballa en la creació d’un nou concepte per sorprendre tots els seus clients la temporada vinent. “Volem que Disco Tropics sigui més que una discoteca, i aquest reconeixement ha servit per veure que no ens equivoquem en seguir innovant dia rere dia”, ha conclòs Law.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles