Societat

El caganer de Messi, el més venut de la història

Kylian Mbappé, Jon Rahm, Max Verstappen i Michael Jordan són les altres figures en l’àmbit esportiu que l’empresa empordanesa ha inclòs recentment al seu ampli catàleg

Les set versions del caganer de Leo Messi l’han convertit en la figura caricaturitzada més venuda per Caganer.com en el seus 31 anys d’història. Barack Obama, Donald Trump i Carles Puigdemont són altres de les peces amb més èxit de l’empresa empordanesa.

L’escultor de Caganer.com, Marc Alós, explica que “la figura de Messi és, sense dubte, la més venuda. Sempre l’hem tingut present i els caganers que han causat més sensació són els que va vestit amb la samarreta del Barça i la Pilota d’Or, i amb la samarreta de la selecció argentina, amb la copa del món i sense, que el vam exhaurir en pocs dies. Actualment, els tenim tots menys el primer, que està esgotat, i continuen venent-se tant a les fires de Nadal com a les botigues i al nostre web”. Alós afegeix que el caganer el compren “gent de totes les nacionalitats, no només argentins i catalans. Els turistes que visiten Barcelona i els agrada el futbol solen relacionar diversos ingredients per acabar comprant el seu caganer”.

Les últimes creacions de l’argentí han estat vestit amb la samarreta de l’Inter de Miami, el seu actual club, i amb la de la selecció argentina i aixecant la copa que l’acredita com a campió del món. Just avui fa un any que l’albiceleste va guanyar el Mundial de Qatar contra França, en què Messi es proclamava vencedor del torneig per primer cop després de marcar set gols i donar tres assistències. A més d’aquestes peces, Caganer.com ha creat recentment quatre caganers més de l’àmbit esportiu: Kylian Mbappé, Jon Rahm, Max Verstappen i Michael Jordan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins