Societat

HOSTALRIC

Aurora Ramos Perruqueria, millor iniciativa empresarial de la Selva el 2023

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el projecte Aurora Ramos Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric com a millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2023. L’acte de lliurament del guardó s’ha fet aquest matí al Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, i ha comptat amb la presència del conseller de l’Eix de Negoci, Joan Felip; el conseller de Dinamització Empresarial del Consell, Lluís Barnés, i el director d’El Centre, Martí Juanola, a més de les tècniques del servei. La iniciativa guardonada va ser una de les gairebé 300 que es van assessorar des del Servei de Creació d’Empreses.

El premi inclou un l’assessorament individualitzat per part d’especialistes en diferents àmbits de gestió empresarial, com ara l’anàlisi de l’estat actual del negoci, l’assessorament financer, l’assessorament en organització interna, l’assessorament en estratègies de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

La responsable del projecte Aurora Ramos Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquest premi i ha animat les persones que vulguin emprendre un projecte que ho facin i que no perdin mai l’esperança. El seu és un establiment de bellesa especialitzat en la perruqueria d’autor, que ofereix als seus clients looks únics i personalitzats. A més d’això, proporciona assessorament integral i estètic, amb un compromís ferm amb l’ús de productes orgànics, ecològics i respectuosos amb el medi ambient com a filosofia empresarial. A més, l’establiment col·labora de manera permanent amb diversos artistes locals, que utilitzen la perruqueria com a plataforma per exposar les seves obres.

En l’elecció d’aquest reconeixement s’han tingut en compte diversos aspectes, com ara la sostenibilitat de la iniciativa, l’aposta per la tasca artesanal i creativa d’Aurora, la generació de sinergies amb els artistes de la zona, i l’entusiasme i l’afany de superació demostrats per Aurora durant totes les fases d’anàlisi de viabilitat i posada en marxa del projecte, així com en la gestió del seu negoci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses