Societat

Els vehicles elèctrics de Nissan a Espanya estalvien 17.500 tones de CO2 a l’any

Nissan disposa a Espanya d’un parc de més de 10.000 vehicles elèctrics, el 6% del parc de vehicles elèctrics totals a Espanya, que estalvien a l’any l’emissió de 17.500 tones de CO2 a l’atmosfera, l’equivalent a la quantitat de CO2 que absorbiria un bosc de més de mig milió d’arbres.

Nissan, com a pionera de la mobilitat elèctrica, fa més d’una dècada que posa en circulació a Espanya vehicles elèctrics. Actualment són tres models els que Nissan posa a disposició dels usuaris: el Nissan Leaf de segona generació, el Nissan Ariya i la furgoneta Townstar elèctrica.

Les emissions de CO2 són un greu problema de canvi climàtic perquè contribueixen de manera fonamental a l’escalfament global. La posada en circulació de vehicles elèctrics, sens dubte, és una de les claus per mitigar aquest efecte hivernacle.

Però els vehicles elèctrics no solament són bons a l’hora de reduir les emissions de CO2, sinó també de millorar la qualitat de l’aire, perquè no emeten òxids de nitrogen ni partícules com ho fan els vehicles de combustió. Canviar a vehicles de baixes emissions de carboni reduiria lentament les emissions perjudicials per a la salut dels vehicles de combustió, especialment, els més antics. Avui en dia, el 90% de la gamma que Nissan ofereix a Espanya ja és electrificada, amb cap emissió o molt baixes emissions, fet que ajuda a millorar la qualitat de l’aire a les nostres ciutats.

A més, parlant de vehicle elèctric en termes econòmics, els estalvis d’aquest respecte d’un de combustió són d’una mitjana de vora 2.500 euros a l’any.

En termes de confort, avui en dia és possible viatjar per tot Espanya en vehicles elèctrics gràcies a l’augment d’autonomia dels vehicles i a la constant evolució de la infraestructura de càrrega, que arriba ja a més de 30.000 punts de càrrega elèctrica, dels quals més de 10.000 són de càrrega ràpida, és a dir, que permeten de recarregar el vehicle elèctric en 10 o 15 minuts aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona