Societat

Detenen un jove de 20 anys per un presumpte intent d'homicidi a la seva àvia a Reus

Successos

La Policia Nacional va detenir dissabte a última hora de la nit a Reus (Baix Camp) J.R.G.Z., de 20 anys, per suposadament haver apunyalat la seva àvia, de 83 anys i de mobilitat reduïda, que està molt greu a l'hospital barceloní de la Vall d'Hebron, segons ha informat aquest dimecres el cos policial.

A més, s'està investigant si el jove és autor del foc que es va declarar al domicili de l'àvia, ubicat a l'Avinguda Barcelona de Reus. L'incendi va motivar l'alerta dels Bombers i d'emergències, que es van desplaçar fins al domicili.

Després d'accedir a l'immoble pel balcó mitjançant una grua, els bombers es van trobar la dona amb un ganivet clavat al lateral dret del coll. El centre hospitalari va determinar que a més presentava cremades de segon grau en extremitats i esquena, i diverses ferides al cap.

Malgrat el seu estat, la víctima va poder aportar unes primeres dades que al costat de les indagacions policials van portar a la detenció d'un dels seus néts, que ahir a la tarda va ser posat a disposició judicial i se'n va decretar l'ingrés a la presó.

Antecedents
El jove va ser absolt fa unes setmanes d'un judici on se l'acusava d'haver cremat un magatzem de mobles al polígon Francolí de Tarragona, ara fa tres anys, quan era menor d'edat, tal com ha confirmat la policia estatal.

La mateixa font ha apuntat que el jove patia trastorns mentals i que tenia nombrosos antecedents sobretot com a piròman. Apunten que, entre d'altres, havia cremat vehicles, la casa dels seus pares, un terreny i la motocicleta de la seva exparella. Aquesta versió ha estat corroborada per veïns de la seva àvia que coneixien el jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.