Societat

Una explosió en una empresa d'Odena causa un ferit greu

Una explosió aquest dilluns al migdia en una empresa d'Odena ha causat un ferit greu, un home de 54 anys i veí de Sant Esteve Sesrovires, que ha patit cremades de segon grau, segons ha informat la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament.

L'explosió s'ha produït poc després de dos quarts de dotze del migdia a l'empresa 'Gemxaco Service SL', situada al carrer Lleida número 43, quan un treballador estava soldant una cisterna d'un camió.

Així, el camió ha explotat dins de l'empresa, que es dedica a la reparació, revisió i manteniment d'automòbils, camions i autobusos. L'estructura de la nau, que és de formigó, no ha quedat afectada, tot i que han volat tres planxes de plàstic per on entra la llum.

El ferit, Tito C. P., de 54 anys i veí de Sant Esteve Sesrovires, ha patit cremades de segon grau i ha estat traslladada en estat greu amb l'helicòpter del RACC a l'Hospital de Bellvitge.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.