Societat

Llibertat provisional per a tres dels detinguts per l'homicidi després d'una baralla a l'Hospitalet

Successos

Tres dels detinguts entre dilluns i dimarts per la seva implicació a la baralla que va acabar amb la mort d'un bolivià de 53 anys el 22 de febrer a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) han quedat en llibertat provisional per un delicte de lesions després de passar a disposició del jutge.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els tres majors d'edat, equatorians i d'entre 19 i 21 anys, hauran de comparèixer el dia 1 i 15 de cada mes davant del jutjat i se'ls ha retirat el passaport. Els altres dos detinguts, menors d'edat, han passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

La setmana passada ja va ser arrestat el presumpte autor material de les punyalades, Joffre Armando C., de 23 anys i nacionalitat equatoriana, que va ingressar a la presó.L'endemà del crim, en què també van patir ferides dos companys de la víctima mortal, els Mossos i la Policia Nacional van detenir a l'Aeroport de Barcelona set implicats en la mort, dos dels quals ja han ingressat a la presó per un delicte d'homicidi.

Aquests primers detinguts van ser trobats després d'un ampli dispositiu conjunt iniciat a Badalona (Barcelonès) i acabat a la Terminal B de l'aeroport del Prat, on els dos equatorians suposadament implicats en el crim anaven a agafar un vol en direcció al seu país.

L'agressió va passar entre l'Avinguda Carrilet i la Rambla Just Oliveras a primera hora del matí del 22 de febrer en el marc d'una baralla multitudinària en què va participar un grup de persones de diferents edats i que va acabar a l'estació del metro de la Línia 1 i Ferrocarrils de la Generalitat d'Avinguda Carrilet.

La víctima mortal va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), on va morir per la gravetat de les ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.