Societat

olot

Tastets de productes del territori a la plaça mercat

Slow Food Garrotxa, la Plaça Mercat d'Olot i Cuina Volcànica han organitzat per aquest mes de setembre i per l'octubre una sèrie de tastets de productes del territori. Entre altres productes, s'hi podran tastar de la mà del dinamitzador gastronòmic Pep Nogué fesols de Santa Pau, les cerveses de fajol i de farro de Batet de la Serra i de la Vall de Bianya, embotits de la terra i, per citar només un altre exemple, bolets garrotxins. Aquesta activitat, que es farà a l'Espai Tast de la plaça mercat de la capital garrotxina, s'emmarca en la voluntat dels placers de difondre una cultura gastronòmica saludable, relacionada amb les estacions i estretament lligada a les produccions alimentàries típiques de la comarca de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mataró impulsa una campanya contra els estigmes de la salut mental

mataró
girona

L’Ajuntament comença la campanya anual de control del mosquit tigre

GIRONA
societat

Arrenca el Rec.0 d’Igualada reivindicant la compra presencial

Igualada
PALAFRUGELL

S’obre el Parc Territorial, una nova zona verda de 10.000 metres quadrats

PALAFRUGELL

L’hospital crea una consulta especialitzada en el control de l’asma greu

Viladecans
MEDI AMBIENT

Els pagesos del Baix volen més aigua

barcelona
girona

Endesa crea una anella elèctrica al barri de Montilivi per reforçar el servei

GIRONA
GIRONA

L'Ultonia rebrà el campionat de Catalunya de cocteleria professional

GIRONA
Infraestructures i serveis

Finalitzen les obres d’accessibilitat a l’intercanviador de metro de Maragall

Barcelona