Duran i Lleida s'interessa pels efectes de la crisi en el grup Aspronis

El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, va visitar ahir el centre especial de Treball (CET) El Vilar, de la Fundació Privada El Vilar (Grup Aspronis), ubicat a Malgrat. La presidenta d'Aspronis, Maria Dolors Oms, va transmetre al polític les principals inquietuds de l'entitat amb l'objectiu de trobar línies de col·laboració. Aquest és el cas del nou centre de dia i residència a Palafolls per a persones discapacitades que ha de substituir l'actual Pinya de Rosa, situat també a Palafolls. El centre permetrà oferir més places de residència (actualment en té quaranta-sis). El grup ja disposa d'uns terrenys de 5.000 metres quadrats cedits per l'Ajuntament de Palafolls i el projecte del centre té un cost de set milions d'euros.

Així mateix, Duran es va mostrat molt interessat a conèixer les preocupacions que afecten el sector dels CET d'iniciativa social i que sumen una doble crisi: la general i la del model obsolet que tenen des de fa molts anys. Des del 1986 no s'han actualitzat els imports de suport econòmic que reben de l'administració per poder crear llocs de treball per a persones discapacitades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.