Serveis socials a Roda de Berà

El tancament d'algunes casernes a la demarcació tarragonina ha suposat una oportunitat per alguns ajuntaments per condicionar les seus de la Guàrdia Civil i, al mateix torn, atorgar-los un nou ús. En el cas de Roda de Berà, per exemple, la caserna del cos de seguretat estatal va quedar sense usuaris després del desplegament dels Mossos d'Esquadra, al novembre passat. Per aquest motiu el consistori ha plantejat reconvertir l'espai en un edifici de dependències municipals. En concret, està previst que s'hi traslladin els serveis socials de la població, aprofitant la proximitat existent entre l'antiga caserna i l'edifici consistorial.

Obres subvencionades

La junta de govern local del consistori rodenc, de fet, ja ha adjudicat de manera provisional les obres de remodelació de l'espai, que, concretament, està previst que tindran un cost total de 217.112,62 euros. L'empresa que s'encarregarà d'executar aquests treballs serà la companyia Bara Mar Promociones SL, i es calcula que les obres s'iniciaran abans de l'estiu.

L'Ajuntament de Roda de Berà ha finançat aquests treballs de remodelació de l'antiga caserna gràcies a una part de la subvenció que ha rebut a través del fons estatal d'inversió local. Cal recordar que aquest fons està impulsat pel govern estatal i, principalment, té dues finalitats: d'una banda, dinamitzar l'economia i, de l'altra, aconseguir reduir l'atur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
transports

Retards a tot Rodalies per una avaria, unes obres i més robatori de cable

barcelona
societat

Nova edició del Festival de Murals i Art Rural de Penelles

Penelles
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES