Societat

Bellreguard guanya un premi sobre igualtat d'oportunitats

La direcció general de la Dona atorga el guardó que deixa el poble per davant de València

La Directora General de la Dona ha anunciat que l'Ajuntament de Bellreguard ha resultat guanyador de la II edició dels Premis “Construyendo Municipios Iguales en Oportunidades”, convocats per la Conselleria de Benestar Social a través de la Direcció General de la Dona i per la Igualtat.

L'Ajuntament de Bellreguard, guanyador en la categoria de municipis de fins 10.000 habitants, obtindrà 4.000 euros per aquest premi. D'aquesta manera, la Generalitat reconeix el treball dels ajuntaments que han implantat Plans d'Igualtat i, al mateix temps, incentiven a altres governs locals a que s'animen a elaborar els seus propis.

La Comissió de Valoració, ha tingut en compte tots aquests elements, a més dels programes de cada àrea i la viabilitat del Pla d'Igualtat en el seu conjunt. A més a més, els Plans Municipals d'Igualtat d'Oportunitats deuen concretar les àrees d'actuació en les que es proposen treballar, tals com: formació, treball i economia; família, conciliació de la vida familiar i laboral i el repartiment de les responsabilitats; cultura, educació, mitjans de comunicació, oci i esport; promoció de la salut, benestar i qualitat de vida,: serveis socials; prevenció i eliminació de la violència contra la dona, i medi ambient i urbanisme.

En la segona edició d'aquests premis optaven també al guardó els Ajuntaments de Dènia, Alzira, Quart de Poblet, Castelló de la Plana i Guardamar del Segura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.