vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona
AGRICULTURA

Els regants del Llobregat seran compensats per les llavors que no puguin plantar

BARCELONA
SERVEIS

Afectades l’R2 sud, R14 i R15 per un tren avariat entre Garraf i Sitges

sitges
llengua

Els centres sanitaris hauran d’atendre els usuaris en la llengua que triïn

barcelona
SOCIETAT

El Palau de Congressos torna a acollir ExpOtaku Tarragona

TARRAGONA
INFRAESTRUCTURES

Adjudicada la tercera fase de la via per a ciclistes i vianants entre Reus i Cambrils

REUS