Societat

El mercat d'Aldaia es converteix en el millor del País Valencià

La instal·lació rep la marca Mercat Excel·lent, una distinció que suposa el reconeixement a la qualitat dels productes i el servei

La directora general de Comerç, Silvia Ordiñaga, ha lliurat al president de l'Associació de Venedors del Mercat d'Aldaia (AVEMA) el segell de qualitat Mercat Excel·lent, distinció que suposa un reconeixement a la qualitat de la instal·lació i el servei. Es tracta d'un guardó estatal que suposarà la implantació d'un model de gestió que identificarà el mercat d'Aldaia com el millor de tot el País Valencià. De fet, la instal·lació és l'única de tot el territori valencià que té una medalla d'argent pels seus paràmetres d'excel·lència.

Els comerciants i els clients han mostrat la seua satisfacció per l'obtenció d'aquest prestigiós segell de qualitat que reconeix requisits, com ara, la seguretat de l'entorn, l'accessibilitat, la sostenibilitat, el servei al client, l'organització i la gestió o procés de millora continua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.