gastronomia

La Heredad Mas Collet, a Capçanes, entre vinyes i oliveres

L' hotel restaurant La Heredad Mas Collet, situada als afores de Capçanes, a 3,5 km de la població, ocupa una antiga masia típica del Priorat datada del 1795, totalment restaurada, que va ser la casa natal del famós bandoler català Joan Barceló i Anguera, conegut popularment com a Carrasclet. Aquest personatge, que de fabricar carbó de carrasca amb alzines va passar a ser un destacat resistent a las tropes borbòniques, va arribar a coronel de l'exèrcit de l'imperi austrohongarès. Ara entre pins, vinyes, oliveres i avellaners, la masia convertida des de fa aproximadament un any en un hotel de 4 estrelles, propietat de Julián Maza, manté parts autèntiques de la seva primera pedra típica de la zona de la comarca del Priorat, amb gairebé 100 hectàrees que pertanyen a la finca i de les quals es pot gaudir amb camins de senderisme envoltats de natura i rierols. Disposa de 12 habitacions i 2 suites (preus entre 140 i 160 euros habitació doble/dia). També té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, tennis pàdel, piscina exterior, gimnàs, sala de convencions, sala bar, petita videoteca, bicicletes, celler amb sala per a degustacions i restaurant. El restaurant Mas Collet ha sabut aprofitar a la perfecció tot el patrimoni gastronòmic de la terra mitjançant una oferta de productes d'alta qualitat, acompanyat d'una extensa carta de vins i d'aigües perquè es descobreixi en els seus plats tot el sabor d'una comarca. El xef Kurt Campinho elabora una cuina d'autor acurada respectant cada temporada de l'any; d'aquesta manera ens trobem que la carta pot anar canviant segons els productes que hi ha en cada una de les quatre estacions. Entre les especialitats culinàries podem esmentar cansalada, emulsió de trufa i caviar de salmó, 20; amanida tèbia de llamàntol i avellanes, 23; tripes de bacallà i pèsols crus, 13,50; llobarro, patata violeta i verduretes, 26; anedó en dos serveis i prunes, 43,70 (2 pers.); rable de conill amb tirabecs i alls tendres, 21; filet de bou, xiitake i patata ratte, 29,20; peix segons mercat... i entre les postres, xocolata d'Ocumare, sal i oli DO Priorat, 13,80; mató del Cadí, sèsam, crocant i argània, 10,50.

El restaurant també ofereix un menú degustació per 60 euros i disposa de 4 varietats de pans. El celler, que es pot visitar, guarda unes 140 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Mas Collet, 2006, 16. Disposa d'una terrassa coberta apta per a fumadors. El menjador, amb una capacitat per a fins uns 30 comensals, té una decoració rústica amb tocs moderns i elegants.

Adreça: Finca Mas Collet s/n. 43776 Capçanes Contacte: Tel. 977 26 24 55 / 608 236 335 Fax: 977.26.21.74. [email protected]. www.grupolhh.com/mascollet Horaris: Tanca: diumenge nit, dilluns i dimarts migdia i gener. Horari de menjador: de 13 a 15 i de 20.30 a 22.30 Directors: Kurt Campinho i Samantha Duran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa
salut

Caldes d’Estrac estrena el nou consultori tancat des de la pandèmia

Caldes d’estrac
Societat

Mor Silvia Reyes, històrica activista del moviment trans

El 67% dels infants becats per la Pere Tarrés són de famílies vulnerables

Tarragona