Societat

Lleida

Troben restes d'un cos esquarterat al riu Segre i al pantà d'Utxesa

Els Mossos d'Esquadra van començar a trobar restes el cap de setmana passat i n'han recollit diverses parts al llarg de la setmana

Han aparegut al voltant del parc de la Mitjana i al pantà d'Utxesa

Agents dels Mossos d'Esquadra han localitzat durant la darrera setmana diverses parts d'un cos humà en diferents punts del riu Segre al seu pas per Lleida, així com també al pantà d'Utxesa, situat al terme municipal de Torres de Segre (Segrià). L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Ponent s'ha fet càrrec de la investigació i el jutge que porta el cas ha decretat secret de sumari.

La policia va començar a trobar restes d'aquest cos el passat cap de setmana després de rebre un avís. Unes parts han estat trobades al voltant de parc de la Mitjana i les altres al pantà d'Utxesa. Tot apuntaria a que les restes pertanyen al cos d'una persona de gènere masculí. Els mossos encara mantenen la recerca activada a l'espera de trobar més parts del cos i pistes que puguin determinar com ha passat tot plegat.

Sembla ser que les parts del cos que s'han trobat han estat les dues cames i un braç. Inicialment es van trobar restes a Utxesa i ahir dijous al Parc de la Mitjana. Aquest divendres efectius de la unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra han rastrejat el riu des de les comportes del Segre a la Mitjana, però no s'ha trobat cap més resta. A la tarda, els mateixos efectius continuaven a la zona però ja sense rastrejar el riu amb una embarcació, ja que s'ha incorporat a la recerca un helicòpter per obtenir una visió aèria de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.