Societat

La vida social

Ben bé de la Vall de Bianya

L'Ajuntament exposa les fotos que han fet més d'un centenar de veïns durant les seves vacances amb un logotip promocional del municipi

El local públic de Llocalou és l'escenari de la mostra i també hi ha un nou racó de lectura

En temps difícils, bones idees. L'Ajuntament de la Vall de Bianya se les ha empescat per fer una campanya de promoció del municipi divertida i sobretot econòmica. Amb el lema Bianyencs pel món, el mes de juny passat va convocar tots els veïns a participar en un concurs de fotografia molt original. Es tractava de copiar el logotip De Bianya i fotografiar-se amb ell en algun espai emblemàtic del lloc escollit per passar-hi les vacances.

La participació, tal com es pot comprovar en l'exposició que s'ha inaugurat a l'Espai Jove de Llocalou, ha estat un èxit, ja que s'hi han avingut més d'un centenar de veïns. Hi ha fotos per a tots els gustos. Les més atractives són les dels bianyencs que s'han retratat amb el logo a espais emblemàtics o exòtics. Per posar només uns quants exemples, hi ha dos veïns que han viatjat a Kenya, uns als Alps suïssos i uns altres a l'illa de Pasqua per veure i retratar-se amb els populars moais.

A part, hi ha un altre grup de fotografies en què el protagonisme és totalment dels veïns i l'espai és secundari. Es tracta, en molts casos, de fotos de veïns en situacions divertides. Sigui com sigui, l'Ajuntament de la Vall de Bianya ha aconseguit la promoció i sobretot incrementar l'autoestima dels bianyencs com a tal.

Al mateix Espai Jove de Llocalou, l'Ajuntament ha inaugurat un racó de lectura. Aquest espai ha estat creat pels joves que durant l'estiu han participat en el projecte de brigades de voluntaris d'estiu, desenvolupant diferents tasques de treball dins el municipi. Una activitat que impulsa el Consell Comarcal de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró
urbanisme

El nou carril bici d’Igualada rep un premi de mobilitat

IGUALADA
societat

Finançament a quatre bandes pel nou centre per a l’Associació Alzheimer de Tàrrega

tàrrega
tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Parasiten figueres de moro per eradicar-les del Cap de Creus

EL PORT DE LA SELVA
urbanisme

Inicien l’asfaltatge de la rambla Catalunya de Barcelona

Barcelona