Societat

Detinguda per assaltar amb violència i robar dones grans a casa seva

L'autora dels atacs es feia acompanyar d'un menor per donar confiança a les víctimes, a qui deixava inconscients

La investigació continua oberta ja que s'estudia la relació de l'arrestada, que ja ha entrat a la presó per ordre judicial, amb casos similars

Els Mossos han detingut Marcela S., de 34 anys, nacionalitat romanesa i veïna de Barcelona, per assaltar i robar tres dones grans a casa seva. L'arrestada, que ja ha entrat a presó, anava acompanya per un menor, fet que li permetia donar confiança a les víctimes per deixar-la entrar a la casa.

Un cop a dins, la detinguda les atacava amb violència, deixant-les inconscients i les lligava amb mocadors que ella mateixa portava.

La presumpta autora està acusada de tres delictes de robatori amb violència, lesions i detenció il·legal.

La investigació es va iniciar el passat mes de juliol després que els mossos tinguessin coneixement que una dona havia comès un robatori violent al Masnou. A finals del mateix mes es va registrar un assalt de característiques molt similars al municipi de Sant Vicenç de Montalt.

El darrer assalt violent es va registrar el passat 9 de novembre a Premià de Mar. Pels volts de les dues del migdia la víctima, que estava sola a casa, va sentir com algú tocava el timbre del seu immoble. Al obrir es va trobar una dona, acompanyada d'un nen en edat escolar, que demanava menjar, diners i roba. Una vegada a dins de la casa, i després d'estar parlant una estona, la propietària de l'immoble va anar cap a la cuina a buscar alguna cosa per portar-li. Va ser llavors quan l'agressora, aprofitant que la víctima estava d'esquena, la va atacar violentament fins a deixar-la inconscient.

Igual que en els casos anteriors la víctima era una dona de la tercera edat i amb una salut delicada. Les gestions d'investigació van permetre determinar que en tots els casos es tractava de la mateixa assaltant.

Totes les víctimes vivien en immobles unifamiliars del casc antic de poblacions costaneres del Maresme quan estaven soles a casa. Tots els immobles assaltats es trobaven ubicats a prop d'estacions de tren o d'autobusos. També es donava la coincidència que en tots els casos, l'assalt es produïa un dimecres al migdia i l'autora era una dona d'entre trenta i quaranta anys, ben vestida.

La detenció es va fer el passat 18 de novembre i la investigació continua oberta ja que es continua estudiant la seva participació en casos similars.

La detinguda comptava amb diverses detencions prèvies, fetes arreu del territori català, pels delictes de furt, estafa, robatori amb força i mendicitat amb menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Un decret intenta fer més àgil el control de la sobrepoblació de conills, senglars o cabirols

Tàrrega
Infraestructures

Els veïns de Joan Miró exigeixen als partits un compromís per preservar el parc

Barcelona
medi ambient

Tarragona proposa una trentena d’activitats per conscienciar sobre el canvi climàtic

TARRAGONA

L'Ajuntament denuncia l'ocupació per fer-hi un casal de joves del magatzem dels Castellers

SANT CUGAT DEL VALLÈS
GIRONA

Tempesta i calamarsa a la Selva, el Gironès i el Baix Empordà

GIRONA
medi ambient

Denúncia a Fiscalia per la presència d’excavadores a l’Espai Protegit dels Muntanyans, a Torredembarra

Mor un home arran d’una baralla a la Barceloneta

BARCELONA

El Centre de Naixements de l’Hospital de Martorell torna a l’activitat

Martorell
educació

Educació registra més de 2.000 casos de violència escolar aquest curs

barcelona