Societat

La sort segueix instal·lada a Cerdanyola

Un any després de la grossa, el municipi reparteix una part del tercer i cinquè premis

L'administració número 2 de Cerdanyola del Vallès, situada a la plaça Castanyer, va vendre una sèrie del tercer premi i almenys un dècim del cinquè. Una coincidència que ratifica la bona sort de la localitat vallesana atès que, fa tan sols un any, l'administració número 7 havia repartit més de 90 milions d'euros de la grossa de Nadal. La d'ahir va ser la primera vegada que l'establiment del barri de Serraparera oferia una recompensa d'aquestes característiques –al marge d'una primitiva del 2007 i un quart premi i una travessa del 1999–, valorada en mig milió d'euros per al tercer premi i un mínim de 6.000 euros per al cinquè.

Es dóna la circumstància que l'administració no va saber que també havia repartit el cinquè premi fins que els representants del patronat de la Diputació de Barcelona van lliurar a les seves responsables el cartell acreditatiu. La venda del número 08128 s'havia fet per la màquina i això impedia tant el seu control com tenir la certesa del nombre de dècims distribuïts. En el cas del tercer premi, però, tot i haver sortit amb posterioritat, les responsables de l'establiment sí que de seguida van ser conscients de la bona notícia, derivada de l'extracció del 02184: “Cinc de les butlletes se les va quedar una penya del mercat municipal de Ripollet, que són clients habituals i amics”, va dir Gemma Sanjuan. Els altres cinc dècims es van repartir per la finestreta. Tot i admetre un augment en les vendes, el desvinculen de la grossa del 2010.

Caldes també repeteix entre els afortunats

L'administració número 1 de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) va celebrar per segon any consecutiu la venda d'un premi de la rifa de Nadal. L'establiment va distribuir una sèrie del tercer premi, el número 02184, cosa que equival a 500.000 euros, com a Cerdanyola. L'any passat havia repartit 38 milions d'euros corresponents a 193 sèries del quart premi. Tot i que la bona nova no va generar la mateixa expectació que el 2010, les empleades de l'administració van tornar a destapar una ampolla de cava. L'alcalde de Caldes, Jordi Solé, va assegurar que no li faria res que a partir d'ara es crei una “certa llegenda” amb el municipi i que es pugui convertir “en un altre Sort”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona