Societat

La vida social

Cagades de burro de molt de valor

L'Escola de Futbol Bosc de Tosa munta un tauler gegant per apostar al número on defequin ases

Vol afrontar la baixada d'ingressos

Segurament mai una cagada de burro, de burro català, no ha tingut tan de valor. A l'Escola de Futbol del Bosc de Tosa de les Preses necessiten recursos per fer front a la baixa de subvencions i d'aportacions dels patrocinadors i, per això, se les han empescat per obtenir-los amb un joc que pot atraure molts de col·laboradors. Es tracta del Cagaburro i té la col·laboració de l'empresa local Rucs i Someres, que ofereix passejades amb aquests animals orelluts pels paratges volcànics i privilegiats del parc de Pedra Tosca.

El 9 de juny vinent, a les 4 de la tarda, tothom qui hi vulgui participar trobarà el camp de terra del Bosc de Tosca dividit en 3.200 parcel·les d'1 metre quadrat, cadascuna amb un número i una lletra. Es vendran al preu de 5 euros, o més ben dit, s'hi podrà apostar a 5 euros. A les 4, doncs, s'hi deixaran pastar cinc burros, cadascun identificat amb un color, i allà on facin la cagarada hi haurà premi. L'arbitre, per si cal, serà l'alcalde de les Preses, Pere Vila.

Hi ha cinc premis que estan valorats entre 600 i 700 euros i, en tots, hi coincideixen un parell de passejades amb els burros de Rucs i Someres. El burro vermell concedirà un menú de degustació a Les Cols d'Olot i una nit i esmorzar als pavellons del restaurant olotí; el groc, un menú de degustació a Can Jubany de Calldetenes i un vol amb helicòpter per la Costa Brava; el verd, un creuer pel Mediterrani; el blau, un menú de degustació al Celler de Can Roca i una oferta de Vitis Vinifee a l'hotel Peralada Wine Spa Golf; i, finalment, el rosa, un menú de degustació a Ca l'Enric i un vol amb globus aerostàtic. Els menús i el creuer són per a dues persones.

El Bosc de Tosca, doncs, ho té tot a punt per repartir premis, però sobretot per tirar endavant una iniciativa enginyosa que li permeti mantenir la intensa activitat formativa de l'escola de futbol, que té 200 nens i 12 equips. El club, fundat el 1978, té 300 socis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la ‘superilla’ de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto

societat

Restauren 4 barraques de vinya i més de 100 metres de murs de pedra seca al Bages en un programa de reinserció laboral

MANRESA
Països nòrdics

Dinamarca ampliarà el dret a l’avortament fins a les 18 setmanes de gestació

barcelona