Societat

TRÀNSIT

Un camió de pomes bolca a Verges i es vessa gasoil a la calçada

Quatre dotacions dels bombers, el SEM i els Mossos van treballar ahir en la gestió d'un accident que es va registrar a les sis de la tarda al quilòmetre 2 de la GI-634, entre Verges i Jafre, on va bolcar un camió que transportava pomes. Com a conseqüència de la sortida de la carretera, el xòfer va resultar ferit lleument i tot i que va poder sortir de la zona pel seu propi peu, posteriorment va ser evacuat pels serveis d'emergències.

Els bombers es van encarregar de contenir el combustible que es va vessar i van responsabilitzar-se de les feines de netejar la via. Prop d'un centenar de metres de la calçada van quedar afectats pel gasoil i la carretera es va haver de tallar en els dos sentits de la marxa. Els Mossos d'Esquadra van desviar els vehicles per la C-532. Una grua de grans dimensions va enretirar el vehicle al voltant de les vuit del vespre, tot i que les feines per netejar la calçada es van allargar encara unes hores més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.