Societat

Girona, temps de flors 2012

Els firaires consideren fluixa la prova en Temps de Flors i no repetirien l'any que ve

Una atracció va plegar veles i va marxar després del primer cap de setmana

Malgrat els milers de visitants, asseguren que la gent no s'acosta fins a la Copa

Els firaires que per primer cop s'han instal·lat al passeig de la Copa de Girona coincidint amb la tradicional exposició de flors qualifiquen de “fluixa” la recaptació que han fet fins ara. Ho certifica el president de l'associació de firaires de les comarques gironines, Joan Bagó, que reconeix que estan fent molt poc calaix quan ja s'entra en la recta final de la mostra floral.

“El lloc on som és ideal, perfecte, però els milers de visitants que vénen a veure les flors no acaben acostant-se fins a la Copa”, assenyala Bagó. Per això, el col·lectiu de firaires reconeixen: “Era una prova i si ara ens ho diguessin, la majoria no repetiríem l'any que ve.”

Una atracció va marxar

El mateix Bagó reconeix que una de les atraccions va decidir desmuntar i marxar després de comprovar el poc calaix que s'havia fet el primer cap de setmana. Els firaires assenyalen que, malgrat pagar molt menys que per Fires, “són preus alts i és millor anar a festes majors més segures”.

Ple al Barri Vell

Per contra, Girona bull dia rere dia pels milers de visitants a la 57a exposició de flors, a punt de començar el segon cap de setmana, amb l'experiència nocturna de demà.

LES XIFRES

35
atraccions
es van instal·lar al passeig de la Copa per primer cop durant l'exposició de flors de Girona.
50.000
euros
ha ingressat el consistori amb la presència dels firaires; financen en part el cost de la mostra floral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA