La Diputació coordinarà l'arranjament d'habitatges de gent gran amb dependència

L'Ajuntament de la Llagosta ha arribat a un acord amb la Diputació de Barcelona pel qual aquest organisme es farà càrrec de l'arranjament d'habitatges de gent gran. Aquest programa permet fer millores d'accessibilitat i seguretat als domicilis d'aquelles persones majors de 65 anys que ho necessitin.

Des de l'Ajuntament de la Llagosta ja fa dos anys que es fan actuacions a aquells habitatges de gent gran que té algun tipus de dependència i problemes econòmics. Aquestes actuacions consisteixen en petites reformes als banys i les cuines per fer-los més accessibles i millorar la seguretat, com ara banyeres adaptades, substitució de les plaques de gas per plaques elèctriques a la cuina o fer més accessibles els interruptors de la llum. També es fan adaptacions de les portes o petites rampes a llocs on sigui necessari.

A partir d'ara, els Serveis Socials de l'Ajuntament de la Llagosta continuaran avaluant les necessitats de cada cas i la Diputació de Barcelona serà l'encarregada de coordinar les diferents actuacions que s'hagin de dur a terme. D'aquesta manera, es pretén arribar al major nombre de persones possible. Aquest programa d'arranjament d'habitatges de gent gran també persegueix fomentar l'ocupació de persones aturades o en procés d'inserció social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.