Els canvis verds, a punt

Els Castellers de Vilafranca volen estrenar el tres de nou demà a Sant Pere de Ribes

Ha costat, però ja no cal esperar més. El tres de nou amb folre dels Castellers de Vilafranca, que durant aquests mesos ha estat treballant les noves incorporacions al tronc, podria sortir a plaça demà a la tarda. Si no sorgeix cap inconvenient, els de Fèlix Miret volen plantar-lo a prop de casa, a Sant Pere de Ribes, on actuaran amb la Jove de Sitges. El principal handicap dels verds és aconseguir-hi un rotlle de camises suficient, ja que, segons els seus dirigents, l'estructura estava llesta per a l'actuació a Cornellà, fa quinze dies. La torre de vuit folrada i el quatre de vuit amb l'agulla, que ja han descarregat amb tot de cares noves al pilar, constitueixen els objectius de la colla.

D'altra banda, una de les actuacions més destacades del cap de setmana és la de la diada de la festa major de Sant Cugat, en un horari poc habitual, com és diumenge a la tarda. El programa més ambiciós és el que preparen els Castellers de Sants, per als quals Sant Cugat fa anys que és una cita important i on volen estrenar el dos de vuit amb folre, sempre que el nombre de camises els acompanyi tant diumenge com a l'assaig d'aquesta nit. També hi seran els Minyons de Terrassa, que es plantegen l'actuació com a preparació de la seva festa major, tot just la setmana que ve. Així, probablement optaran pels castells que han d'aixecar un pis: el tres i el quatre de vuit, el dos de set i el pilar de sis. Sí que volen fer un pas endavant els Castellers de Sant Cugat. Fins ara tenen el tres de set com a millor castell, però aposten pel quatre de set amb el pilar, el cinc de set i potser fins i tot el tres de set aixecat per sota.

R. LLAGOSTERA



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
girona

Consum resol el 53% de les reclamacions a la vegueria

GIRONA

Les obres del futur Museu Thyssen començaran a la tardor

sant feliu de guíxols
societat

Denuncien que els fan fora de casa tot i haver pagat sempre el lloguer

Olvan
medi ambient

Manifest contra els tòxics i el plàstic en el consum quotidià

barcelona
educació

Entre 1 i 4 hores més de matemàtiques per millorar la competència en 200 centres

barcelona
societat

Els veïns de Barcelona s’organitzen per lluitar contra el soroll a la ciutat

barcelona
Societat

Absolt l’exalcalde Manuel Bustos d’omissió de persecució de delicte

Sabadell
SANTA COLOMA DE FARNERS

Demanen que s’arxivi el cas de les protestes contra el rei a Caldes

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

El neurocientífic José Ramon Alonso, en unes jornades sobre autisme

girona