Societat

La sort ja escrita del número 33083

Una vident prediu que tindrà premi en la grossa de Nadal i s'esgota en pocs dies

L'ha venut tot l'administració de Camprodon

Apuntin-se'l: 33083. Aquest és un dels números de la grossa de Nadal. No se sap si el primer o qualsevol dels altres premis importants, però tindrà premi. No ho diu pas qui escriu això. Ho ha predit una dona que té fama de visionària, una vident filla de Camprodon i que resideix ara a la Vall de Bianya. De fet, ho va predir fa unes tres setmanes i va anar a l'administració de loteria número 1 de Camprodon per demanar dècims d'aquest número. Hi va haver una trucada telefònica prèvia de la vident demanant el 33083, i quan la treballadora de l'administració li va demanar que li deixés comprovar si el tenien, ella va ser molt directa: “No cal que ho miris, el tens tot”, li va dir. I així va ser.

En aquest cas, el boca orella ha fet feina, perquè, des que va començar a córrer pel poble la notícia, l'administració no va parar de vendre dècims. Tants que els va esgotar tots. Al final, doncs, n'ha vengut 1.800, un total de 36.000 euros. Hi ha ajudat també que el Club Patí Hoquei Olot se'n va quedar 350 –han estat venuts a través dels seus jugadors i col·laboradors– i que una empresa garrotxina de la qual no s'ha fet públic el nom en va reservar un nombre important. La resta es van vendre a la finestreta de l'administració. “La demanda continua essent molt important, tot i que no en queden. Per això n'estem intentant de comprar a gent que en té per repartir-lo més, encara que sigui pagant el recàrrec de les participacions en cas d'entitats”, explica Ramon Bosch, propietari des de fa mig any de l'administració de loteria de Camprodon, juntament amb Lluís Pujiula. “Ens fa por quedar malament amb algú o, fins i tot, que algú es pensi que tot plegat és un muntatge publicitari, i res més lluny de la realitat”, diu, i recorda que ells dos només han pogut compartir un dècim d'aquest número. Sigui com sigui, ara només cal veure si les prediccions de la dona es faran realitat. Si finalment fos que sí, els diners que pertoquin hauran quedat molt repartits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.