La sardana

Cerdanyola del Vallès. (Vallès Occidental)

Tres grans cobles per a una gran diada

Els Montgrins, Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi protagonitzaran l'Aplec de Cerdanyola

Una excel·lent composició de Manel Saderra i Puigferrer, Santfeliuenca, obrirà aquest any l'aplec de Cerdanyola del Vallès, que arriba ja a la 39a edició. Tres de les millors cobles de Catalunya, Els Montgrins, Jovenívola de Sabadell i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, interpretaran setze sardanes, la tretzena de les quals, L'aplec de Cerdanyola, de Josep Auferil, serà la de conjunt. Hi haurà també un concurs de colles improvisades. La sardana escollida per a aquesta tradicional competició és Ara és l'hora de Banyuls, de Joan Jordi Beumala. També podreu escoltar Encarna gentil, de Lluís Buscarons, Torroella 1884, de Jordi Molina, Tota una vida musical, de Marcel Artiaga, Celebrant els meus 90 anys, de Joaquim Soms, Ginesta florida, de Jordi Leon, Tot dibuixant carícies, d'Enric Ortí, Cercles d'amistat, de Marc Timón, Dos de l'Empordà, de Francesc Mas i Ros, L'amic Vernet, de Ramon Vilà, i Palamós, Ciutat Pubilla, de Ricard Viladesau, a més de tres obligades.

Dissabte, a les 10 de la nit, hi haurà la vigília d'aplec amb un interessant concert que interpretarà la cobla torroellenca Els Montgrins.

La diada està organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola del Vallès, una entitat l'objectiu de la qual és fer arribar la sardana a tot el poble a través de concerts i ballades, amb exhibicions a totes les festes populars dels barris que els ho demanen. L'agrupació també col·labora amb diverses institucions i programa actes lúdics, benèfics i esportius als col·legis i residències d'avis amb l'objectiu que la sardana sigui coneguda per tothom. A més, durant tot l'any fan cursets gratuïts d'aprenentatge adreçats a tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nova campanya amb descomptes per esterilitzar animals de companyia

porqueres

Proposen les Aules Sènior de Mataró per rebre la Creu de Sant Jordi

Mataró
societat

Alerten d’un intent d’estafa simulant ser el compte oficial de la Casa Natal de Dalí

figueres
SERVEIS

Sabadell avança la temporada de piscines per la calor

Sabadell
societat

La Plaça del Vi acollirà la 8a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil

INFRAESTRUCTURES

Inicien les obres de les carreteres T-310z i T-321 entre Mont-roig i Vilanova d’Escornalbou

Vilanova d’Escornalbou

Es crea Impulsa’t, un nou servei d’orientació juvenil a l'Alt Empordà

figueres
Medi ambient

La cotxera de bus d’Horta estrena una gran planta fotovoltaica

Barcelona
Urbanisme

Badalona invertirà 62 milions a l’asfaltat del 70% dels carrers

Badalona